Sortering

De fleste EUR-paller som returneres til virksomheden er af meget blandet kvalitet. Der er derfor et behov for at få pallerne sorteret, således at de paller som anvendes i produktionen har den rette kvalitet.

Danpal tilbyder at sortere EUR-paller. Denne sortering sker mekanisk på en moderne og meget hurtig sorteringsmaskine. Manuel sortering af paller belaster den enkelte medarbejder så meget at vi har valgt at automatisere processen. (Mange virksomheder har store problemer med arbejdstilsynet omkring netop pallesortering).
      


Klargøring af EUR-paller 


Danpal kan tilbyde klargøring af EUR-paller. Det betyder at de brugte paller du får retur fra os, som minimum har samme kvalitet som en ny EUR-palle.

Har du prøvet at:

  • Modtage klager fra utilfredse kunder, fordi de har fået leveret varer på beskidte paller?
  • Få jeres eget lager snavset til med sand og jord, fordi de paller som du har modtaget, er beskidte?
  • Pallen på højlageret bryder sammen, så produktionen stopper i flere timer, mens der tørres tonsvis af maling, juice eller sodavand op fra hylder og gulv? Måske udgør det også en betydelig sikkerhedsmæssig risiko for medarbejderne på lageret?
  • Modtage brugte paller hvor sømmene stikker op fra dækket ? – Måske har det medført at der er blevet revet hul i dine varer, f.eks. dåser eller mælke kartonner. Udover et farligt svineri og et økonomisk tab har det garanteret også givet utilfredse kunder?

 - Danpals klargøringskoncept imødekommer ovennævnte ved at gøre følgende:

Rengøring

Dine paller bliver børstet med en kraftig børste så snavs kommer af, herefter bliver pallen støvsuget med en ekstremt stærk støvsuger.


Trykprøvning

Dine paller bliver herefter udsat for en belastningstest der sikrer at de kan klare kravet til EUR-paller på 1.500 kg. Denne test sikrer at pallen er stærk over det hele, således at et enkelt svagt led bliver opdaget.


Sømhoved trykkes ned i pallen

Til sidste bliver dine paller kørt over med to separate sømruller. Dette sikrer at der ikke er nogen søm der stikker op over pallens dæk.

 

Hent en brochure her