Outsourcing af pallepulje:

Danpal tilbyder at varetage hele virksomhedens pallepulje.

Denne løsning skræddersyes til den enkelte virksomheds behov. Danpal løser i dag denne opgave for en lang række virksomheder. Håndtering og sortering af paller er både enormt plads- og tidskrævende. Derfor er der flere og flere virksomheder, som vælger at outsource denne del.

  • Opbevaring af paller: Mange virksomheder bruger hele lagehaller kun til det formål. Ved at lade Danpal varetage denne opgave, kan virksomheden opnå store økonomiske besparelser i form af reduktion af husleje og udgifter til trucks mm.
  • Sortering/klargøring af paller: Dette er meget pladskrævende og kræver trucks. Kvaliteten af de sorterede paller kan ligeledes variere en del, da det ofte er flere forskellige medarbejdere, der sorterer pallerne.
  • Er der store sæsonudsving i en virksomhed, kan Danpal tilbyde at overtage virksomhedens pallepulje i lavsæsonen for derefter at stille den til rådighed igen i højsæsonen. På den måde frigøres der kapital, som ellers ville være bundet i en stor mængde tomme paller.
  • Ved at outsource håndteringen af din pallepulje til Danpal slipper du for eventuelle uoverensstemmelser med kunder, leverandører eller transportører omkring kvaliteten på paller, der ind- og udleveres. Mange virksomheder kan nikke genkende til at have oplevet, at kvaliteten af de udleverede paller er noget bedre end på de returnerede paller. Slip for besværet og overlad det fulde ansvar for kvaliteten af pallerne til Danpal.

Hos Danpal mener vi, at man skal gøre det, man er bedst til. Lad derfor trykt Danpal varetage håndteringen af din pallepulje og brug dine ressourcer på det, I er bedst til.

Danpal har mange års erfaring i sortering, håndtering og reparation af paller og løser i dag denne opgave for nogle af de største virksomheder i Danmark.

Kontakt os og lad os sammen gennemgå netop Jeres muligheder.